Utforska – Skapa – Förnya

Lerkällans Keramikförening strävar efter att vara en mångsidig plats för alla som är intresserade av keramik och konst. Genom att erbjuda workshops, kurser och evenemang inom keramik, skapar föreningen en atmosfär av lärande och kreativitet.

Utforska:
Lerkällans Keramikförening bjuder in medlemmar och allmänheten att utforska olika tekniker och stilar inom keramik. Genom regelbundna workshops och öppna studiotider får deltagarna möjlighet att experimentera med leran och utveckla sina färdigheter under ledning av erfarna keramiker.

Skapa:
Lerkällans Keramikförening erbjuder även utrymme och resurser för medlemmarna att skapa sina egna verk. Från nybörjare till avancerade konstnärer finns det möjlighet att låta fantasin flöda och förvandla leran till unika konstverk. Genom gemensamma projekt och samarbete kan medlemmarna inspirera och lära av varandra.

Förnya:
Lerkällans Keramikförening strävar efter att ständigt förnya och utveckla både sin verksamhet och medlemmarnas kreativitet. Genom att introducera nya tekniker, material och idéer håller kollektivet sig dynamiskt och inspirerande. Genom att delta i utställningar och marknader får medlemmarna möjlighet att visa upp sina verk och inspirera andra.

Ta del av vårt nyhetsbrev!

Missa inga spännande workshops och events som händer hos oss